• Alles wat beweegt

  verandert

  Mijn naam is Judith Versteden en ik ben middels PMTBrabant werkzaam in de regio zuid-oost Brabant. 


  PMT Brabant is een zorgaanbieder die psycho-sociale behandelingen en trainingen aanbiedt, waarbij doen, bewegen en ervaren centraal staan. Zowel individueel als in groepsverband.

  Alles wat beweegt verandert, dat vraagt om meebewegen en aanpassen. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat eigenlijk? Ik help je graag!

  Lees meer over mijn diensten
  verandert

Meer over

PMT Brabant

Sinds 1 januari 2022 is PMT Brabant gesloten. Uw vragen kunnen hierdoor niet beantwoord worden. Hopelijk kunt u geholpen worden bij een van mijn PMT collega’s. Veel succes!

Ervaring
Inmiddels ben ik bijna vijf jaar werkzaam binnen de zorg voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Naast mijn eigen onderneming werk ik ook nog als psychomotorisch therapeut binnen stichting Valkenhof in Valkenswaard.

Uitgangspunten
Respect, gelijkwaardigheid, vernieuwing en klantgericht zijn voor mij belangrijke uitgangspunten als psychomotorisch therapeut.De wens van de cliënt staat altijd voorop en dat is voor mij het uitgangspunt voor therapie en training. Naar mijn mening bestaat er zonder respect en gelijkwaardigheid geen positieve werkrelatie. Daarnaast probeer ik mee te bewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en daarbij een vernieuwende en nieuwsgierige blik te behouden.

Lid van NVPMT, FBV & geregisteerd bij SRVB
Ik ben lid van de Nederlandse vereniging voor Psychomotorische therapie (NVPMT), de Federatie vaktherapeutische beroepen (FVB) en Stichting registratie vaktherapeutische beroepen (SRVB).

Lidnummers:

 • NVPMT: 5390
 • FVB: 105390
 • SRVB: 105390
 • AGB-code persoonlijk: 90103182
 • AGB-code praktijk: 90062577

 

 

 • Graag meer weten?

  Neem vrijblijvend contact op

  PMT Brabant maakt gebruik van een therapieruimte in Oploo en de mogelijkheid tot het geven van therapie en training op locatie. Voor meer informatie neemt u contact op via het contactformulier of middels 0681185385.

  Neem contact op